SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK
 
Termékeinket az ország egész területén házhoz szállítjuk. Hétfőtől-péntekig a 14 óra előtt beérkezett rendelések teljesítését egy, a hétvégén vagy délután kettő után leadottakét pedig két munkanapos határidővel vállaljuk. A készülékeinket reggel nyolc és délután három között juttatjuk el a megadott címre. Abban az esetben, ha ez az időpont nem megfelelő Önnek kérjük, jelezze a megrendelőlapon, és munkatársunk keresni fogja időpont egyeztetés céljából.
 
A szállítási díja nettó 1500 Ft, utánvét esetén nettó 2.000 Ft, ha a megrendelt termékek nettó ára kevesebb, mint 50.000 forint. 
 
Nettó 50.000 forintos rendelés felett a szállítás ingyenes.
 
A honlapon keresztül megrendelt termékeket személyesen is átveheti budapesti üzletünkben. Ebben az esetben, természetesen nem kell szállítási, vagy bármilyen más díjat fizetnie a termék árán felül.
 
A házhoz szállított készülékekért két módon fizethet, ezek a következők: 
 
Előre utalás: Küldje el megrendelt termék árát bankszámlánkra. Miután megérkezett az összeg, felhívjuk és postázzuk a készüléket.
 
Adatok az utaláshoz:
Cégnév: Alt Cash Kft. Adószám: 10770144-2-42
Bankszámlaszám: K&H bank, 10200885-32616549-00000000
 
Utánvét: A termék árát a kiállított számla alapján a szállító cégnek kell majd kifizetnie,
miután átvette a csomagot.
 
 
A fizetési módot a megrendelőlapon kell megadnia, a szállítási és egyéb költségekről természetesen a rendelés során is tájékoztatjuk.
 
A termékeink átvételekor győződjön meg arról, hogy a megfelelő készüléket szállították Önnek és az eszköz nem sérült meg a szállítás során. Abban az esetben, ha valamilyen okból nem elégedett a leszállított termékkel kérjük, vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral, és rögzítse benne a sérülés, vagy a hiány mértékét valamint a csomagszámot. Ezután pedig hívjon fel minket, és a munkatársaink mindent meg fognak tenni azért, hogy a lehető leghamarabb eljusson Önhöz a megfelelő készülék.
 
Ha egy kiválasztott termék nincs raktáron, előjegyzést veszünk fel rá, és a megrendelés időpontjában érvényes áron szállítjuk le, amint beérkezett a cégünkhöz. Mivel a honlapon bemutatott eszközökből nagy raktárkészlettel rendelkezünk, ez csak rendkívül ritkán fordulhat elő. Ha mégis egy ilyen készüléket rendelt meg, munkatársunk fel fogja hívni és tájékoztatja a termék várható érkezésének az időpontjáról.
 
Abban az esetben, hogyha az előre egyeztetett időpontban nem tudja átvenni a megrendelt terméket, a szállító telefonon keresni fogja, és újra megpróbálja majd eljuttatni a terméket a megadott címre. Kettőnél többször csak abban az esetben szállítjuk ki ugyanazt a cikket egy címre, ha emailben, vagy telefonon megkeres minket, és vállalja, hogy a sikertelen, és a megismételt szállítási költség egyaránt megtéríti.